facebook tracking

"Vi tar fram appar för det så kallade infotainmentsystemet i en bil"

Möt Ingrid Berggren

Ingrid arbetar mer specifikt med delar kring Connected Car & UX, och hennes titel och roll är Product Owner vilket betyder att hon är den som förser ett team av utvecklare med arbetsuppgifter och prioriterar i vilken ordning de skall utföras. – Vi tar fram appar för det så kallade infotainmentsystemet i en bil och mitt arbete går ut på att planera och samla information om vilka appar vi ska utveckla, säger Ingrid och förklarar kort vad det innebär: – Jag behöver prata med väldigt mycket folk och när jag sedan fått en bild av vad vi behöver utveckla skapar jag sk ”user stories” i en ”backlog” som utvecklarna sedan arbetar utifrån.

 Med dessa uppgifter och ansvaret som kommer som Product Owner menar Ingrid att hon själv också utvecklats som konsult.

– I min nuvarande roll på CEVT har jag lärt mig mycket om internationellt samarbete. Jag har också blivit bättre på projektledning och att hantera många uppgifter samtidigt.

 Ingrid har haft flera olika roller inom Knightec och är relativt ny på det som benämns Automotive. – Jag behöver förstås lära mig än mer om området och jag vill också bli bättre på att fördela min tid mellan att hålla teamet nöjda och sysselsatta – samtidigt som jag måste ligga steget före med nya projekt som skall utredas. Trots en full agenda låter Ingrid trygg, hon säger att på Knightec finns utrymme att utvecklas.  – Knightec är ett familjärt och trevligt företag som månar om sina anställda.

 

Teamtailor

Career site by Teamtailor